Winkelwagen - Cart empty
Totaal : 0,00 €
Je winkelwagentje is leeg
Recent toegevoegde items
Nu afrekenen
Blooming Naturals

Gratis verzenden

etherische-olie-mandarijn.jpgetherische-olie-mandarijn.jpg

Mandarijn etherische olie

INCI: Citrus reticulata. Koud geperst uit de schil.
Herkomst: Italië.
Basisprijs voor variant2,69 €
Prijs vanaf:
3,25 €
Korting:
Bedrag BTW0,56 €
Opties:
Kies hier...

Beschrijving

Mandarijn etherische olie

INCI: Citrus reticulata.

Koud geperst uit de schil.
Herkomst: Italië

Intens zoete, bijna bloemige citrusgeur. Op grote schaal gebruikt in zeep, cosmetica en parfums en vooral eau de colognes. Heeft een antiseptische, kalmerende werking en is goed in huidverzorgingsbereidingen voor een vette huid, meeeters, acne, vlekken, striae en gewrichtsproblemen. Mengt goed met andere citrus oliën, in het bijzonder Neroli.

Let op!: bereidingen welke deze etherische olie bevatten kunnen beter niet worden gebruikt op de huid die wordt blootgesteld aan intensief zonlicht of zonnebank.

Mogelijke overgevoeligheid bij sommige individuen. Heb je een gevoelige huid dan raden we je aan eerst een 'patch-test' te doen (Verdun een aantal druppels e/o eerst in een basiscrème of plantaardige draagolie) voor gebruik. Zoals met bijna alle etherische oliën, niet puur of onverdund op de huid- en niet inwendig gebruiken!

Als je niet gewend bent met het gebruik van etherische oliën lees dan eerst onze Etherische Oliën - Belangrijke Veiligheidspunten

Verpakking

10ml, 30ml of 100ml bruin glazen fles met druppelaar (grotere hoeveelheden op aanvraag)

Reviews

Reviews

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.
Laatst bekeken producten

Locatie

De Corantijn 87F
1689 AN, Zwaag (NH) 
Nederland 
Tel: 06-45417321 

 

 

Veilig & gemakkelijk betalen met:
Ideal PayPal Visa Maestro