Shopping cart - Cart empty
Total : 0,00 €
Your Cart is currently empty!
Recently added item(s)
Checkout
Blooming Naturals

Free Shipping

Welkom in de Blooming Naturals Webwinkel

Onze passie is het ontwerpen en met de hand maken van natuurlijke skinfood- en wellnessproducten met zorg voor u en met respect voor de wijsheid van de natuur.

Vrijwel alle (98-100%) ingrediënten in de huidverzorgings- en wellnessproducten van Blooming Naturals zijn biologische, full-spectrum plantenextracten. In plaats van gehybridiseerde, gestandaardiseerde of geïsoleerde componenten van planten te gebruiken, passen we onze opleiding en ervaring in kruidengeneeskunde en cosmetische wetenschap toe om natuurlijke synergie in de formuleringen te garanderen. Wederzijds versterkende (of matigende) ingrediënten van hele planten worden gemengd voor maximaal voordeel voor uw lichaam. Deze ingrediënten worden in hun natuurlijke staat gebruikt, met behoud van de wijsheid van de natuur, en dat is hoe ons lichaam ze het beste kan opnemen en gebruiken.

 Bent u een zelfstandige winkelier, partner, schoonheidsspecialiste, massagetherapeut of genezer en geïnteresseerd in het verkopen of gebruiken van producten van Blooming Naturals? Neem dan contact met ons op!

Location

De Corantijn 87F
1689 AN, Zwaag (NH) 
The Netherlands 

 

 

Veilig & gemakkelijk betalen met:
Ideal PayPal Visa Maestro